N E W H O PE....

to along di dubai..New Hope

Read Users' Comments (2)

H O P E..


Aku kat KG tg Malim, bergumbira bersame anak buah dan pamily ceria aku..haha,baru balik kenduri kawin kawan sekolah rendah aku kat Kampong.

Dalam nonoy dok sibuk snap picturesque tatkala kenduri tadi aku sempat soh nonoy snap pic aku ala2 president baru USA, pak husin OBAMA ...ni la hasilnyer hehahaha! hak! hak!

Read Users' Comments (0)

Calling Card ku



Jap lagi aku nak bertolak cuti 6 hari kat umah ku di tg malim.

Tibe2 colleague aku datang kat meja aku bagi calling card aku yg baru siap, fuh 4 bulan tunggu,project dah 2 bulan stop baru la nak dapat calling card.

ape pon aku bersyukur...alhamdulillah.

Read Users' Comments (0)

Welcome to the Family Lil' Rafiq

Puan Rosmini Aisyah + Dr. Rusydi = Muhd Rafiq :)

23 march 2009, 10pm
"Welcome to the World Lil' Rafique"
Hari nih aku akan pulang ke kampong cuti 6 hari hahaha..boleh tgk anak bro aku edi+mini..yihuuuuu!!

Read Users' Comments (1)comments

Pantun Buat Prosper

Tribute to Azriehafiz.blogspot.com

Hari2 aku lari,
lari demi kesihatan diri,
azeri prosper tak singular lagi,
karena tersemat cincin di jari,

Empat bulan di ramunia duduk berempat,
Rumah oren kelihatan padat,
azeri prosper memang semat (smart),
Tapi bolehkah berkahwin empat?

Makanan seafood menjadi kegemaran,
Ketam,belangkas dan siput gonggong menjadi santapan,
azeri kini berdarah manis ala2 india punye manisan,
jagalah diri semoga aman,

Chikas jauh beratus Kilometer,
Lebih baik dari takder,
Prosper kini gembire tak terkirer,
menghitung hari yang akan tiber,

Tiap minggu ke johor Baharu,
Pergi ke jusco tengok movie baru,
azeri bertunang di ikot oleh paiseh dan pak abu,
Lambat lagi nak ucap selamat pengantin baru,

Selamat Bertunang Prosper.

Read Users' Comments (3)

Rutin Spartan


Ni la rutin spartan aku hari2 di bumi ghamunia ni..berlari dan terus berlari. Berbekal kan kasut adidas (profesional) aku berlari selama 40 minit dari hujung pantai (dari umah aku yang atas bukit tuh..nampak tak?) sampai ke hujung pantai satu lagi...nais tak pemandangan umah aku ?..tepi pantai siot....kulit aku pon dah warne mcm mamat baywatch dlm tv time aku kecik2 dulu..cume badan je tak spartan lagi heuheu..
Badan aku ni merupakan badan mesomorph "badan alit sukan", so senang naik dan turun.kalau aku tak bersenam aku jadi gelmul,kalau bersenam jadi spartan la aku..hehe.
Petang nnt aku nak pegi usha gym kat stadium bandar penawar.pas office hour aku chalibut la.
p/s: to mijiersm matondi- kasut adidas aku yang superb tuh seperti rajah di atas la. :). Selamat berlari dgn kasut mu yg baharu itu!

Read Users' Comments (1)comments

11 Mac 2009..Hari ini dalam sejarah :)

Bangun pagi..11 mac 2009..wahaha aku dah 26 tahun bersame dgn 2/3 diri triplet ku yang lain.

banyak lagi resolusi yang tak tercapai.

Hari ni aku kene panggil oleh HR

Ingatkan aku kene buang

Rupenyer aku dapat "Confirmation letter" dari Ghamunia hari ni.

Wah..11 Mac 2009..aku dah kompom!!

Adakah ini kebetulan?atau memang dah tersurat luh mahfuz?

Aku bersyukur..

Happy birthday to me and my 2/3 triplet! ...yihuuu :)

Read Users' Comments (4)