Aku tak sunyi lagi..


Tanggal 1 julai 2009,aku dah tak sunyi lagi ketika driving semenjak berjaya membeli CD palyer KENWOOD dgn speaker. (^_^)..

selama ni aku tersangat lah looser sbb aku just mampu pakai headset+mp3 player untuk dgr lagu waktu nk g mane2 bersama kete khancil ku utk ke tg malim,shah alam, & termasuk ulang alik dari KL- Teluk Ramunia.huh sungguh sadis pabila mengenang kembali situasi tersobut.

alhamdulillah ni la hasil masahul gaji elaun secondment bulan 6.next month aku cadang nk upgrade absorber pulok coz dah bocor.

hidung ku kembang sekarang bilek masuk2 kete je aku leh bukak radio dan (dung..dung..dung) dengar lagu kegemaran secara loud speaker mcm hindia yg bawak kete bersama bunyi speaker dung..dung mcm nak runtuh dibuatnyer kete diorang.tapi aku x de la wat tambah pelik2.just basic needs je cukup la.

Latest story today 3 julai simedarby dah amik alih ramunia.harap2 gaji aku naik rm3+++ coz tu la basic gaji kt sime.boleh la besar sket tabung simpanan gua untuk hari tua..chewwah.

Next info:minggu depan last day duduk KONDO coz kene pindah masuk HOTEL DYNASTY pulak..sampai bulan 9..hehaha mcm EXPATRIAT sungguh!

Thanks to my company ghamuniah..i lap u.

(O_O)..-pandangan dari bawah hidung kembang....nais

Read Users' Comments (8)