Aku tak sunyi lagi..


Tanggal 1 julai 2009,aku dah tak sunyi lagi ketika driving semenjak berjaya membeli CD palyer KENWOOD dgn speaker. (^_^)..

selama ni aku tersangat lah looser sbb aku just mampu pakai headset+mp3 player untuk dgr lagu waktu nk g mane2 bersama kete khancil ku utk ke tg malim,shah alam, & termasuk ulang alik dari KL- Teluk Ramunia.huh sungguh sadis pabila mengenang kembali situasi tersobut.

alhamdulillah ni la hasil masahul gaji elaun secondment bulan 6.next month aku cadang nk upgrade absorber pulok coz dah bocor.

hidung ku kembang sekarang bilek masuk2 kete je aku leh bukak radio dan (dung..dung..dung) dengar lagu kegemaran secara loud speaker mcm hindia yg bawak kete bersama bunyi speaker dung..dung mcm nak runtuh dibuatnyer kete diorang.tapi aku x de la wat tambah pelik2.just basic needs je cukup la.

Latest story today 3 julai simedarby dah amik alih ramunia.harap2 gaji aku naik rm3+++ coz tu la basic gaji kt sime.boleh la besar sket tabung simpanan gua untuk hari tua..chewwah.

Next info:minggu depan last day duduk KONDO coz kene pindah masuk HOTEL DYNASTY pulak..sampai bulan 9..hehaha mcm EXPATRIAT sungguh!

Thanks to my company ghamuniah..i lap u.

(O_O)..-pandangan dari bawah hidung kembang....nais

Read Users' Comments (8)

8 Response to "Aku tak sunyi lagi.."

  1. Syamsulfaiz Nasution, on July 7, 2009 at 1:44 AM said:

    WOW cayalah keta kancil hijau dah ada radio Kenwood ! Kalau gaji naik, jgn lupa saving first ..

  2. muiz, on July 8, 2009 at 11:51 PM said:

    caya lah nain, lepas ni beli amplifier dgn subwofer baru bunyi pun sedap hahhahah. Boleh lah aku naik dgn ada music klu tak hambar jer dgr ko coloteh hahahhaa

    www.muizmisri.com

  3. ApOgEE, on July 31, 2009 at 5:36 AM said:

    haha, dah ada CD player.. boleh main mp3?
    satu pembaharuan...

  4. Huddy, on September 16, 2010 at 6:19 PM said:

    Nain, rasa ko kena delete blog aku dr list ko, then re-add balik, sebab skg ni xtunjuk blog aku updated, padahal dah update. k? terima kasih hehe :)

  5. ApOgEE, on November 21, 2010 at 5:24 AM said:

    ni berapa kurun tak update blog daa?

  6. CAESAR SHOP, on February 21, 2015 at 10:36 PM said:

    Thank you for sharing in this article
    I can learn a lot and could also be a reference
    I hope to read the next your article updates

    [-] Vimax Asli
    [-] Pembesar Penis
    [-] Agen Vimax Asli

  7. Dewi Aja, on August 21, 2015 at 12:06 PM said:

    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

  8. AGEN KLG, on April 2, 2016 at 1:16 AM said:


    Thank you for sharing in this article
    I can learn a lot and could also be a reference
    I hope to read the next your article updates

    [-] KLG