Butang pun Manis?

Bulan ni aku rase ramai member aku akan kawin..hmm rezeki murah dan jodoh cepat sungguh member2 aku nih sampai aku pun x sempat 'hadhir' ke majlis resepsi kawin dorang.kad kawing mcm2 sampai kat umah tapi aku just mampu ucap teme kasih je dan tak dapat dtg.bukan ape aku maybe bz atau buat2 bz,or..maybe takde mood...

ye lah mane dak nyer..org lain dah mula mengatur langkah hidup masing2 dan membina family.tapi aku masih strunggle menchari titik pertemuan hidup aku dgn keadaan gelombang dalam kompani yg tak keruan dan tak menentu,so hanye yg pernah rase or ade experience je tahu ape yg aku rase sekarang nih.

so serabut otak kat office aku ni kejap je dan akan hilang secare sendiri bile aku sampai dan park kete kancil aku kat Condo aku (kompani punye daa).Kat sini aku bebas dan tenang.lebih2 lagi dapat pegi gym setiap hari adalah ketenangan yg ku chari selama ini..chewwah.So hari2 akun jog hinggalah membawa ke hari ahad.

Dalam aku dok berjoging ari ahad (24/5/09)di gymnasium condo aku,tibe2 aku dikejutkan dgn 1 sms..

Salam..23 may,abutang telah selamat mengikat tali pertunangan dgn gadis pilihan..nor adawiyah ahmad pudzi..doakan kebahagiaan :-)"


one word of wisdom yg terpacul dr mulut aku secare spontantenous: "What the.*&^^%."!!(terkejut)




p/s:aku tak tau kenape,tapi sumpah ianya tak di sengajakan.dan aku tak tahu kenapa reaksi aku sedemikian rupe...sudah pasti ianya diselubungi ..... misteriiii.

Read Users' Comments (1)comments

1 Response to "Butang pun Manis?"

  1. ApOgEE, on July 31, 2009 at 5:37 AM said:

    itu feeeling namanya...