My Last day at Ramunia Johor...

Hari ni last day aku kat ramunia johor..esuk aku berangkat ke KL semula untuk join Project TALISMAN hook up..

epy ber bercampur sedih jugak sbb nak tinggalkan meja opis aku ni..tapi nak wat cane..dah rezeki tuhan ..

aku akan join TALISMAN project untuk 2 bulan kat KL sebagai hook up engineer plak..

kompani akan bagi aku 1 condo dekat KL sentral...

The full address of the apartment as per below:

Unit No. A-7-04, Suasana Sentral Condominium,
No.2, Jalan Stesen Sentral 5,
50470 Kuala Lumpur.

So untuk sang pedih di JB,semoga ko heppy bersama PS3 lu bro.gua kene gerak KL esok and report duty isnin 8.30am...

untuk member di KL.....I'M BAAAACCCCKKKKKKKKKK!!!!!!...YIIIIHUUUUUUUU!!

Read Users' Comments (5)

5 Response to "My Last day at Ramunia Johor..."

  1. azrie hafiz, on April 3, 2009 at 12:45 AM said:

    Fux. Ko memang Anak KL. Takdir kata lu dikebumikan di Perkubukuran Bukit Kiara.

    KL Sentral? Huh, ramai Hindraf. marilah berkampung di Kampung Klang Gate. aku tunggu di seblah seven E. layang nasik dagang.

  2. Syamsulfaiz, on April 4, 2009 at 1:32 PM said:

    Dapat duduk condo free kat KL Sentral. Cool weii.

    Welcome Back to KL !

  3. paiseh, on April 4, 2009 at 6:29 PM said:

    tak guna bermewah2 di apatmen selagi jiwa kosong tiada temen.
    ayoh! klang gate a.k.a Villa Wangsa Melawati.!

  4. Im Single, on April 4, 2009 at 9:27 PM said:

    gua tau lu dah masuk air. Hard disk ches byk sumber. masjid pun byk sumber, lu pilih la...

  5. NAintriplet, on April 6, 2009 at 12:55 AM said:

    prosper: haha jeles..nnt aku tunjuk picturesque gym,sauna,swimming pool,and dalam kondo aku ..chics pun yummie yum! haha

    along: merase jd expatriate sekejap jer..hehe

    paiseh: aku akan lepak gk kt VWM..dun worry bro

    single: hehe aku dah bayar dah bill tertunggak..hehe