Suasana Sentral Loft



fuh..penat angkat barang dan kemas bilik di sini.baru sempat gua nak berinternasi dari bilik gua di suasana alam sentral kondolizarisminium. no more GPRS,finally HSDPA/3G signal aku dapat dari tingkat 7 ni.yihuuuu!

ape pon ni sume sementare jep.maybe 2 bulan ke 3 bulan je aku merase duduk sini macam expatriate.haha..so much fun ritenow :).walaupun the company not doin' so well rite now. but still can afford the payment for such lavish condo i would claim.

complete service apartment ni bernilai 5rat riban ke atas. sewa aku survey around 4500-5000 henggit.mak oiii..so those expatriate around the globe can find this place for rental.go to this website yeh

http://www.sskl.com.my/index.asp

hmmmm...nyaman sungguh udara aircondition bilik gua nih...hak hak!..fully furnished bro.! ade 1,2,3,4 aircondition kat unit yang aku duduk ni.bilik air ade 3,baththub ade 1 jep. ade mesin basuh dan dryer so aku tak yah hantar dobi or jemur baju lagi. yeah bebeh!

dapur superbholic siap oven-microwave-petisejuk-kuali-pinggan mangkok sume ader.so senang la masak maggi kat sini bile tgh bulan nnt..:P

facilities kat sini boleh acces if ade access pass ,so x yah booking la kalau nak gune gymnasium,squash,kolam renang (of course la mane de access pass),barbeque pits,yoga n sauna hmmmm...nyaman sungguh hidup pas balik kerje leh mandi sauna..bagus untuk nyahtoxidkan badan. bak kate mr kevinzahari pakar fitness.

as usual my pren..picturesque speak louder than words. the rest is history...welcome home pampas!


jauh perjalanan luas pengalaman dan luas condominum.hmm..
santai..bukan tepi pantai ghamuniah
astro,dvd player,tempat lepak dan buat party buih CHIKAZ pon boleh di arrange disini.permision mintak kat pampas dan jabatan agama islam selangor
bilik beradu@mantera beradu
baththub ade kat sebelah..malas snap sbb nak nap dalam tuh jap lagi..hehaha
mak call"nain kat mane?"-report duty
dah lame@memang tak penah nampak mesin dryer..hak!hak!
nak masak pe malam ni?
hail spartaAAAAAA!! come back in shape!
WARNING!- DONT MESS WITH THE NEW TENANT

Read Users' Comments (3)

3 Response to "Suasana Sentral Loft"

  1. mijie, on April 10, 2009 at 11:03 PM said:

    gempak sial rumah agam ko,ko dah macam expatriate dari Burma...

  2. Syamsulfaiz, on April 11, 2009 at 7:08 AM said:

    Expat lifestyle siot... Bawak Chikaz party barbeque kat swimming pool la kwahahhahaha...

  3. shera, on May 18, 2009 at 9:37 PM said:

    omg! i never thot someone our age leh duduk situ! hari2 lalu and i know only expat je duk situ...

    jeles....xkisah laa 2,3 bulan..dpt duduk free..sape nak bagi kan??