BHajue Boutique 2008 + KLPac 2008

Dalam mencari kerja dalm mase terdekat ney sempat gak pergi ke event2 yg cam best, event Bhijubazzar kat area KL..dtg support member2 berniage baju...kedai BHajueBoutique milik ameng & Liz ni menjadi tumpuan dek karena bhaju2 yg vouge +vibrant+funky..(sesuai dgn trademark kedai dorang...chikas2 calientes ramai ya amat...memang sedap mate memandang tapi bera bahu memikul brg2..sambil2 tu sempat la memperkenalkn diri..bukan ape..untuk meramaikan kenalan2...hehe.......event seterusnye lagi la best....sampai ke mlm hehe...............nak tau?next picture plais!



Pictures speak louder than words....hehe have fun dkt event KL PAC 2008,photgrapher terkenal Budiman@ameng suke la snap pic candid ....time to looooooosse my self ! hehe,,,...ramai member2 yg hadir atas invitation last minutes,sorry to nonoyys coz x dpt ikot since dia call lewat sgt kami da gerak awal...event KLPac menampilkan artis2 indie mcm estrella,toophat,onebuckshort,,bittersweet,altimet n banyak lagi(sgt byk)..tup2 dan2 penyanyi estrella ni member skolah lame member guwe..hehe

Dari kiri eLiz,kawan eliz1,kwn eliz2,kwn eliz3,estrella lead singer..Liyana Fizi,...so mlm yg sgt best coz dpt meet new friends...penat jugak..tapi thanks to ricet,ameng,eliz n muiz coz invite me to da event..darah anak seni memang ade dlm tubuh aku...my bro (along) yg akan ke dubai nnt jadi lawyer kat compeny Habib al Mulla & Co da mule mengorak langkah sebagai pemuzik .main bass guitar dlm Band Dewangga Sakti...Gempak2...xpe pasal My bro akan di kongsi bersame dlm post seterusnya...tunggu...eh?dah nk sahur dah?...

Read Users' Comments (2)

2 Response to "BHajue Boutique 2008 + KLPac 2008"

  1. Syamsulfaiz, on September 16, 2008 at 9:59 PM said:

    Cayalah bro sudah ada blog.
    My tips - load up your blogs with lots and lots of pic. Couldnt agree more when you say pictures speak louder than words.

    Enjoy blogging..!

  2. .:masitahadie:., on September 18, 2008 at 2:57 AM said:

    wahwah... excitednye kwn ko yg baju putih tu.. haha....

    btw, besnye ko boh name link blog aku tuh... heheh....