Aku burger + mbira :) Sambut Tahun Baru 2009 kerana..

Memulakan hidup baru,azam baru di perantauan sebagai "new young enginius"..alhamdulillah

Gaji sebulan kerje da masuk dah la..hehe

Umur bagi batch di tahun babi akan capai 26 tahun,single but not available ...nice

Kat rumah ku di teluk ramunia dah boleh main internet,update mp3,dan blog..

Boleh main game "red alert 3" di rumah jugak.best gilez memekak malam2!

Solat penuh lima waktu..alhamdulillah

Dapat melayari cerita TV singapore dan dengar radio indon fm...ganteng bangat!

Hapal lagu "Terima kasih cinta" -artis Afgan (indonesian)

Nak g singapore beli gajet2 azam baru- handphone berkamera,sony @ipod mp3 player (ganti radio kete kancil agar tak kesunyian lg),x box 360@ playstation agar terhibur hati yg penuh animasi sanguine phlagmatic

Solat penuh lima waktu lagi..syukur

Beli spec mata rayban original @ oakley gascan ori..(spec dulu da patah terduduk atau dalam bahasa ibunda indon secara lazimnya tak tersengajaan diduduki)

Bayar bill2 yang tertunggak..hehehehehehehe (if u know what i mean..hihi)..jauh di mata 425KM tapi dekat di hati 0 KM...

Belaja dan terus belaja menjadi enginius minyak dan gas.

Read Users' Comments (1)comments

1 Response to "Aku burger + mbira :) Sambut Tahun Baru 2009 kerana.."

  1. paiseh, on December 31, 2008 at 11:24 AM said:

    wui.. bisnis parfume lu mcmane..???