Masih kah ada Sirna...

Setiap pagi aku bangun awal dari mentari pagi di Ghamunia, melihat kapal2 masih tak bergerak dari tempat asalnya,kedengaran enjin motor2 dan kereta yang menerjah subuh hari untuk menangkap ikan dan bersarapan,sambil membuat wakeup call kepada sang chikas, aku pun bangun dan mencapai dumbell maskulin untuk memperkemaskan otot2 manjalara ku..uh lapar..

lapar merupakan rutin harian disini,maka restoran pak mail dijadikan wakaf untuk bersantap,tepat jam 7.45am pergerakan skuad procurement akan bergerak ke lokasi office,beratur untuk punchcard dah menjadi kebiasaan disini.

masuk office menandakan tanggungjawabku sebagai enginious akan bermula.1 butang di PC akan ku tekan maka beroperasilah PC office ku ,berputar putar untuk memastikan segala program aku berjalan lancar.setelah beberapa saat loading,internet pun terbuka luas gerbangnya untuk memberi laluan kepada sang enginious memasuki dunia global...click

"Home - Ramunia Yard Announcement - Resilience to Adversity"

bende yang akan ku baca setiap hari unutk menenangkan jiwa kerana:

1.Project shell dah ditarik balik
2.Banyak boss besar resign ,tender,pegi company lain & MC untuk pergi interbiu company lain,
3.Member2 ofice dah dapat interbiu company O&G lain

aku...i will stay here ? tengok la nanti....

Read Users' Comments (3)

3 Response to "Masih kah ada Sirna..."

  1. Syamsulfaiz, on February 16, 2009 at 11:46 PM said:

    Start la hantar CV camtu.

    Kalau nak O&G, datang middle east la beb. Gaji masyukkkk

  2. paiseh, on February 17, 2009 at 8:57 AM said:

    haih.. gilo apo lu..?? kusi belom kenal tuan dah pikir rizain..??? komplek la insinyur neh..!!

  3. Im Single, on February 18, 2009 at 5:23 AM said:

    lu bukak kedai spagheti la wei.. sure paiseh beli..